Aanhangwagen Huren
 

Aanhangwagen Verhuur

 

"Van een verhuizing tot het vervoeren van uw paard, altijd de juiste aanhangwagen"

Voor diegene die een aanhangwagen net te weinig gebruikt om er een te kopen verhuurt De Witte Smid aanhangwagens voor elke klus of transport. Wie kent niet de situatie; de tuin gesnoeid, een muurtje weggebroken, teveel afval om met de auto weg te brengen. De Witte Smid heeft een ruim aantal open enkelassers en tandemassers staan zodat u uw afval kunt wegbrengen. Ook wanneer er een verhuizing van u zelf of van een van de kinderen voor de deur staat, kunt u bij de Witte Smid een gesloten aanhangwagen huren om u huisraad droog te vervoeren naar het nieuwe adres.

 

Vervoer op maat voor een betaalbare prijs !

N.B. Wij adviseren u (telefonisch) te reserveren om zeker te zijn van vervoer.

Denk tevens aan een (lange witte) kentekenplaat voor aanhangwagens met een maximum gewicht tot 750 kg. én controleer u contactdoos i.v.m. verlichting.

 
Tandemasser met huif   Even snel een open (bakwagen) of gesloten aanhangwagen huren, dat kan natuurlijk ook bij De Witte Smid. Al onze vestigingen in Overijssel en Gelderland hebben standaard deze types aanhangwagens in de verhuur. Neem gerust contact met ons op per telefoon om een aanhangwagen te reserveren. De huurtarieven kunt u vinden via deze link

 

Open of Gesloten Aanhangwagen Verhuur


Autotransporter

  Een schadeauto kopen en dan zelf repareren of een auto ergens kopen waarvan de motor niet werk. Of een auto naar de automarkt brengen, het zijn allemaal auto transporten waar een autotransporter bij gewenst is. Bij de Witte Smid is een autotransporter huren snel en eenvoudig geregeld. Zie de link.

 

Autotransporter Verhuur  De machinetransporter is meer voor het vervoeren van een minikraan, hoogwerker of zitmaaier. Vaak hebben deze machines een kleine bodemvrijheid. Voordeel van een machinetransporter is een lage laadvloer en soms ook kantelbaar. Ze hebben een dichte vloer wat een groot voordeel is bij machine vervoer. Voor meer info volg de link.

 

Machinetransporter Verhuur


Motortrailer voor 3 motoren   Een motortrailer huren komt vaak voor in de zomervakantie als men met meerdere personen en hun motoren uitgerust wil aankomen op het vakantieadres.Tevens bespaart men geld uit aan benzine, tol en eventuele vignet kosten. Meer informatie hier over kunt u vinden op onze motortrailer verhuur pagina

 

Motortrailer Verhuur


2 paards trailer Een paardentrailer huren komt geregeld voor bij mensen die wel paarden hebben maar er geen evenementen mee rijden. De nood om dan voor de enkele malen dat hun paarden vervoerd moeten worden, een toch wel redelijk goede paardentrailer aan te schaffen staat niet in verhouding tot de aanschafprijs en dan is huren veel goedkoper.

 

Paardentrailer Verhuur


Grootveetrailer Een veetrailer huren om uw schapen mee te vervoeren naar een ander weiland verderop gelegen of om een koe naar de markt te brengen, dat gaat eenvoudig bij de Witte Smid.
Een veetrailer is een trailer die speciaal gemaakt is voor het vervoer van vee en deze is dus kleiner in de hoogte dan een paardentrailer. Zie de link.

 

Veetrailer Verhuur


Tandemassige koelwagen
Als u een bbq feestje thuis gaat geven dan is een koelwagen ideaal om drank en het bbq vlees koel te houden. U hoeft dan ook niet te slepen met meerdere koelkasten.
Ook voor cateringbedrijven die eten en drinken op locatie moeten verzorgen is een koelwagen een zeer goede oplossing. Zie de link voor de info.

 

Koelwagen Verhuur


Kielboottrailer
  Een boot vervoeren die u heeft opgeknapt is een hele klus. U wilt dan zeker niet het risico lopen dat er tijdens het transport wat mis gaat. Een professioneel transportbedrijf inhuren is niet goedkoop en afhankelijk van de afmetingen van uw boot kunt u ook een boottrailer huren bij ons en zelf uw boot vervoeren. Zie de link voor info.

 

Boottrailer Verhuur


BE Autotransportoplegger
  Een BE-Oplegger bied de mogelijkheid om meerdere auto's ineens te vervoeren. Ook kunnen zware machines en zware landbouwvoertuigen vervoerd worden met onze BE-Combinatie

Dieplaad-oplegger. Voor meer informatie, zie onze BE-Oplegger met drie verschillende type's BE-Opleggers. 

BE-Oplegger Verhuur


Standaard bagagewagen verhuur
  Tijdens de zomervakantie is een bagagewagen de perfecte aanhangwagen om bijvoorbeeld een tent en andere vakantiespullen in mee te nemen. Met een fietsendrager er op gemonteerd kan men tevens enkele fietsen of mountainbikes meenemen zodat u op uw vakantiebestemming de omgeving per fiets kunt verkennen.

 

Bagagewagen Verhuur


Podiumwagen
  Een paar dagen naar een beurs of een evenement om uw bedrijf te promoten? Geen nood want de Witte Smid heeft ook een podiumwagen of een beurswagen in de verhuur. Hiermee kunt u snel en doeltreffend uw bedrijf promoten en na afloop is het opruimen ook snel gedaan. Voor meer informatie zie deze link.

 

Podium en Beurswagen Verhuur


kassa-, jury- of verkoopwagen te huur
  Een kassa wagen of een glas / kozijnbokwagen huren, ook dat kan bij de Witte Smid want wij bieden u een tijdelijke oplossing voor ook de wat minder bekende aanhangwagens die alleen in bepaalde situaties gewenst zijn.
Voor meer informatie, zie snel deze pagina.

 

Speciale Aanhangwagens Verhuur