Tweedehands Aanhangwagen
 

Tweedehands Aanhangwagen - Gebruikte Aanhangwagen

 

Een tweedehands aanhangwagen kan een grote besparing zijn ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen maar er kleven ook nadelen aan, met name als u een tweedehands aanhanger koopt van een particulier die u maar op zijn woord maar moet geloven dat er geen gebreken aan zijn.

 

Als bedrijf is dat anders want een aanhangwagen van een dealer, of die nu nieuw is of tweedehands zal wel aan de minimum technische eisen moeten voldoen om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Ook een tweedehands aanhangwagen is dus beter aan te schaffen bij de dealer.

 

Wij hebben over het algemeen een zeer groot aanbod gebruikte aanhangwagens in onze occasions shop staan voor de verkoop. Alle tweedehands aanhangwagens zijn door ons  gekeurd en u krijgt tevens 3 maanden garantie op uw aanschaf.

 

Ons tweedehands aanhangwagen aanbod.

 

Wij hebben vaak zeer jonge aanhangwagens in ons tweedehands aanbod die zeker gezien de staat bijna niet van nieuw te onderscheiden zijn. Ook op de foto hiernaast ziet u een aanhangwagen die wij ten tijde van het maken van deze web pagina in ons tweedehands bestand hebben.

 

Deze aanhangwagen is voorzien van een voorrek en bindreling, bruin houten borden met kunststof toplaag, multiplex vloer met antislip structuur, V-dissel met neuswiel, 12 Volt verlichting, 7-polige stekker-aansluiting, reservewiel met steun op het front en twee steunpoten achter in schuifklem.

  tweedehands aanhangwagen
     
Wij hebben zowel enkelassige als tandemassige aanhangwagens in ons gebruikte aanhangwagens bestand en op de foto hiernaast ziet u een enkelassige aanhangwagen die wij ten tijde van het maken van deze web pagina in de aanbieding hebben.

 

Deze enkelassige gebruikte aanhangwagen is voorzien van 30 cm. hoge houten zijwanden, kleur bruin + reling,staalplaat op vloer, 175/65R14 wielen + reservewiel, voorrek, neerklapbaar achterbord, voorzien van een neuswiel in schuifklem, 7-polige stekker, RVS nummerplaatklemmen en mistlamp ingebouwd.

  gebruikte aanhangwagen
 
Voor ons actuele tweedehands aanhangwagen aanbod  kunt u nu verder klikken op 1 van de 3 knoppen hier rechts, al naar gelang uw wensen of klik hier voor alle occasions.   Gebruikte open enkelassers
 
Gebruikte open tandemassers
 
Gesloten tweedehands enkel en tandemassers