Tandemasser Aanhangwagens
 

Open Tandemassige Bakwagens

 

Bakwagens hebben de laadvloer tussen de wielen zitten. Het voordeel hiervan, is dat de laadvloerhoogte een stuk lager ligt vergeleken met plateauwagens.
 


Henra heeft 2 verschillende afmetingen tandemasser bakwagens in hun leveringspakket waarbij u kunt kiezen uit een totaal bruto laadvermogen van 2000, 2700 of 3500 kg.

 
    Henra

Saris heeft De Woody (houten uitvoering) en

Mc Alu (aluminium uitvoering) in het programma. De aluminium uitvoeringen zijn voorzien van geintergreerde trekhendels. De open tandemassige bakwagens zijn in

verschillende afmetingen verkrijgbaar.

 

  saris tandemasser bakwagen
    Saris

Bij Anssems is hoge prioriteit gegeven aan stabiliteit, veiligheid, optimaal laadvolume, multifunctionaliteit en gebruikersgemak. De Anssems bakwagens zijn alleen verkrijgbaar met aluminium zijwanden en standaard voorzien vaneen neerklapbaar voor- en achterbord.Om aan ieders wensen te kunnen voldoen, zijn de bakwagens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en draagvermogens.

 

    Anssems
De Unsinn tandemasser bakwagens zijn hoge kwaliteits aanhangwagens van Duitse makelij. Het type K is leverbaar in 2 verschillende afmetingen met diverse bruto laadvermogens. Tevens zijn er versies met een oprijklep leverbaar.  
    Unsinn