Open Tandemasser plateauwagen
 

Tandemasser plateauwagens

 

Plateauwagens hebben de wielen onder de laadvloer zitten, waardoor u een optimaal gebruik hebt van de volle breedte van de aanhanger. De aluminium borden zijn (rondom) neerklapbaar. Met een verlaagd chassis en kleinere banden kan de hoogte van de laadvloer worden teruggebracht.

 
De Henra plateauwagen is een oer degelijke wagen. Ook verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en leverbaar met verschillende mogelijkheden.  

Henra plateauwagens

Henra

     
De plateauwagens vanSaris zijn voorzien van geintergreerde trekhendels in de aluminium zijborden. Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

  Saris plateauwagens
Saris
     
Bij Anssems zijn de onderwerpen stabiliteit, veiligheid, optimaal laadvolume en gebruikergemak zeer belangrijk. Om aan ieders wensen te kunnen voldoen, zijn de plateauwagens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en draagvermogens.   Anssems plateauwagens
Anssems
     
Aan de basis van de Hulco plateauwagen staat een sterk en stabiel vakwerkchassis. Naast kwaliteitstaan veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. De plateauwagen is zowel verkrijgbaar met 2 als 3 assen. Elke plateauwagen bestaat uit een royale standaarduitrusting, zoals geintergreerde zijverlichting, uittrekkokers aan de achterzijde, zijborden die onder de laadvloer wegklappen, een lage laadvloer en voldoende bindingsmogelijkheden. Tevens zijn diverse opties leverbaar.

 

Hulco Plateauwagens
Hulco