Enkelasser Aanhangwagen
 

Open enkelassige bakwagen

Henra heeft twee uitvoeringen enkelassige bakwagens in hun leveringspakket. De BA bakwagens zijn robust gebouwd en gemaakt van hoge kwaliteit materialen.   Henra BA bakwagens enkelas
    Henra

Saris  heeft de Woody (houten uitvoering) en Mc Alu (aluminium uitvoering) in het programma. Zowel ongeremd als geremd verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. Tevens heeft ook Saris een breed scala aan accessoires. 

  saris open enkelasser
    Saris

Bij Anssems is hoge prioriteit gegeven aan stabiliteit, veiligheid, optimaal laadvolume, multi-functionaliteit en gebruikersgemak. De Anssems bakwagens zijn alleen verkrijgbaar met aluminium zijwanden en standaard voorzien van een neerklapbaar voor- en achterbord. Om aan ieders wensen te kunnen voldoen, zijn de bakwagens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en draagvermogens.

 

    Anssems
Unsinn enkelassige aanhangwagens zijn een Duitse kwaliteits produkt waar hoge eisen aan gesteld mogen worden.  
     

Power open enkelassers zijn import wagentjes uit Belgie. Deze zijn alleen maar verkrijgbaar tot 750 kg. Zowel in hout als aluminium leverbaar in diverse afmetingen. Een ideale, betaalbare aanhangwagen voor om en rond het huis.

 

    Power