Aanhangwagenverzekering

Uw aanhangwagen goed verzekerd


Uw aanhangwagen is goed verzekerd met

De Witte Smid-Aanhangwagenverzekering.

 

De Witte Smid heeft deze verzekering ontwikkeld in nauwe samenwerking met experts die van wanten weten. Bij ons is de aanhangwagenverzekering, een verzekering met een volwaardige dekking.

Vervoert u regelmatig paarden in uw paardentrailer? Of neemt u al jaren een aanhangwagen mee als u op vakantie gaat? Of maakt u dagelijks gebruik van uw aanhangwagen voor zakelijke doeleinden? Dan loopt u nogal wat risico's. Prettig om te weten dat er een goede en eenvoudige oplossing bestaat om u hierover geen zorgen meer te hoeven maken; De Witte Smid-Aanhangwagenverzekering.

Voor diverse aanhangwagen hebben we een geschikte verzekering, met of zonder toebehoren. Voor bedrijfsmatig of particulier gebruik. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat u de aanhangwagen voor uw eigen veiligheid eens in de een à twee jaar (afhankelijk van de mate van gebruik) door een erkend aanhangwagen bedrijf laat nakijken.

Dekking
Uw aanhangwagen kan worden gestolen, ondanks het door ons voorgeschreven goedgekeurd koppelingsslot. Hij kan worden beschadigd door brand, storm of schade als gevolg van slippen, botsen of omslaan. Ook een eventueel noodzakelijke huur voor een vervangende aanhangwagen wordt vergoed. Geen probleem met De Witte Smid Aanhangwagenverzekering. De verzekering geldt niet alleen in Europa, maar tevens in de landen rondom de Middellandse Zee.


Preventie

U kunt zelf veel doen om diefstal tegen te gaan. Wat wij verplicht stellen voor iedere aanhangwagen is een koppelingsslot. Aanhangwagens boven de € 12.500,- verzekerde waarde, moeten naast dit koppelingsslot in geval van stalling buiten een bewaakte stalling, voorzien zijn van een goedgekeurde wielklem.

 

Wilt u weten wat u premie bedraagt stuur dan een email naar info@wittesmid.nl en vermeld daarin;

  • Kenteken aanhangwagen
  • Als de aanhangwagen geen kenteken heeft; het chassisnummer
  • Merk
  • Bouwjaar
  • Cataloguswaarde

Dan ontvangt u een voorstel van ons.